DISKRET OPKALD/SMS SERVICE
+45 55261512
I bedes ALTID kigge på pigens profil og se hvad hun tilbyder. I er også velkomne til at spørge når i ringer, hvis i har særlige ønsker med påklædning/kostumer eller hvis i vil have en bestemt ydelse som i vil høre om pigen tilbyder.  Pigerne tilbyder almindelig blid og behagelig sex, men der vil være nogen af pigerne der også tilbyder slavepige, golden shower, dominans eller andet. Vær derfor venlig at spørg, når du ringer HVIS ikke det allerede står i pigens profil.     

Chamoor har døgnåbent 7 dage hele året rundt. Bliver der ikke svaret når du ringer, send gerne en sms, eller ring igen efter et par minutter, der er sikkert optaget med en anden kunde.

Hos Chamoor.dk får man KUN sikker sex. Det er ikke til diskussion, du bedes derfor respektere dette.
Når du har besøg af to piger kan du opleve at pigen/pigerne skifter kondom når du skal have samleje skiftevis, dette er pga. hygiejnen, vær derfor sød at respektere dette.

Du kan altid se og følge med i, hvornår den pige du ønsker at få besøg af, er på arbejde ved at se på profilerne under feltet for online piger.

De piger der ikke er tilgængelige på det pågældende tidspunkt vil stå under feltet OFFLINE.

Hvis pigen er offline har man stadig mulighed for at ringe og forudbestille en tid med hende. Beskeden bliver sendt videre til pigen og der laves hermed en fast aftale med hende på den pågældende dag og tidspunkt.

Bemærk forudbestilling kræver bekræftelse på minimum 1 time før den aftalte tid. Vi har piger der pendler til København, vi har derfor ikke brug for, at en pige bruger transporttid forgæves.

I er velkomne til at sende en sms, bemærk: KUN seriøse henvendelser bliver besvaret. Vi besvare ikke hemmeligt nr.

Useriøse eller respektløse personer som ikke overholder aftaler eller regler, bliver blokeret på tlf. og får ikke aftaler med Chamoor fremadrettet!

Pigerne kører altid fra Københavns området, derfor vil der gå ca. 45 min. fra du har fået bekræftet en aftale med pigen, til hun er hos dig.
Pigen kan både være der lidt tidligere end aftalt tid, eller lidt senere alt afhængigt af trafikken.

Det kan tage lidt længere tid hvis pigen skal til Nordsjælland eller Sydsjælland, alt afhængigt af hvor langt væk du bor fra København.